nederlands, hongaars, schiedam, theta healing, theta sessie, spiritueel consult, geleide meditatie, helderziende, chakra’s aura reiniging, meditatie, zelfontwikkeling, magyar, theta ülés, theta konzultáció, spirituális tértisztítás, csakra, auratisztítás, meditáció, vezetett meditáció, önfejlesztés, diana gero, dianagero, phoenix spirit, phoenixspirit, BarbaraGalvacsPhotography, spirituele beurs, spirituális börze, Budapest, Standdaarbuiten, Roosendaal, Nederland, Rijswijk beurs, Rijswijk börze, Rotterdam, Den Haag, Oudenbosch, Zevenbergen

Wees wat je bent

Jij bent een Spiritueel wezen met een menselijke ervaring in een fysiek lichaam. Jouw bewustzijn helpt jou te verbinden met je Hogere Zelf voor begeleiding.

​  Ik kan zorgen voor deze aansluiting om inzicht te krijgen in de wortels van jouw problemen en het op deze manier op te lossen.

nederlands, hongaars, schiedam, theta healing, theta sessie, spiritueel consult, geleide meditatie, helderziende, chakra’s aura reiniging, meditatie, zelfontwikkeling, magyar, theta ülés, theta konzultáció, spirituális tértisztítás, csakra, auratisztítás, meditáció, vezetett meditáció, önfejlesztés, diana gero, dianagero, phoenix spirit, phoenixspirit, BarbaraGalvacsPhotography, spirituele beurs, spirituális börze, Budapest, Standdaarbuiten, Roosendaal, Nederland, Rijswijk beurs, Rijswijk börze, Rotterdam, Den Haag, Oudenbosch, Zevenbergen
 
 
 

Waarmee ik jou helpen kan

Ik sta open voor je, ben eerlijk en probeer je aan te moedigen en te inspireren op onze ontmoeting. Als je voelt dat je in je leven zo'n periode bereikt waar je begeleiding nodig hebt of in je levenssituaties inzicht wilt krijgen nodig ik je van harte uit om met mij contact op te nemen.

Ik mag de ziel openen. Ik maak een verbinding met je ziel en zo zie ik je; je vorige levens  en ook de invloed die het op je huidige leven heeft en eventuele toekomstige gebeurtenissen. Deze informaties krijg ik uit de ruimte van energie. Zo kan ik zien en voelen waar je mee bezig  bent; in je ziel, in je gedachten, in je omgeving en van daaruit geef ik op maat gesneden advies.

♥ Vertel zelf niet te veel...ik lees je en ik vertel jouw verhaal ♥

Chakra's  Aura Reinigen

RESTAURATIE VAN DE VERSTORING IN DE ENERGIEBALANS
 BEHANDELING VOOR DE VERLICHTING VAN FYSIEKE PIJN 
CHAKRA'S & AURA REINIGEN

Iedereen kent op bepaalde momenten stress en vermoeidheid in zijn/haar leven. Dit kan komen door een volle agenda of door intensieve gebeurtenissen.

 

Het evenwicht en de balans in onszelf is dan verstoord; de balans tussen activiteit en rust, tussen inspanning en ontspanning. Als deze onbalans langere tijd aanhoudt kan dit leiden tot lichamelijke klachten of tot ‘niet lekker in je vel zitten’ gevoel.

Hierdoor kan de behoefte ontstaan aan een moment van rust, ontspanning, aandacht en zorg.

 

Deze reiniging is om het aura en alle energievelden rond de fysieke, etherische, emotionele en geestelijke lichamen te reinigen, te helen, te herstellen, opnieuw te kalibreren, te beschermen en de nieuwe energie in je lichaam te laten stromen.

 

Het doel het evenwicht op geestelijk en emotioneel niveau te herstellen.
​...
Een mens heeft niet alleen een lichaam maar hij/zij bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken dat je bent, wie je bent.

Ervaar je spanningen, problemen of blokkades op één bepaald gebied dan zal dat zijn weerslag hebben op alle andere gebieden en dus ook op je lichaam. De balans tussen de delen onderling raakt verstoord en hierdoor kunnen uiteindelijk klachten of zelfs ziekten ontstaan.

...

Je chakra’s reinigen en in balans houden zorgt er dus voor dat de energie goed blijft stromen, zo kan je blokkades (stilstaande energie) voorkomen in je lichaam en op zo'n manier in je leven.
Het lichaam is in staat om gevoelens, gedachten en ervaringen vast te houden en op te slaan, maar kan deze ook weer los laten.

Tijdens en na de reiniging, naast het basis-goed-gevoel kan er lichte "onaangename" symptomen opkomen. Deze hoort bij het natuurlijke reinigingsproces:
- verstopte neus, oor congestie
- slaperigheid
- tijdelijk gevoel van kou in het lichaam
- gevoel van een volle blaas
- en er kunnen geblokkeerde beelden, gevoelens, herinneringen weer de kop opsteken

...

 

Met de hulp van de geluiden van Hang (drum) wordt het aura en alle energievelden rond de fysieke, etherische, emotionele en geestelijke lichamen gereinigd.​

Het fysieke lichaam wordt waargenomen door geluid en trilling effecten. De geluiden hebben een positief effect op het lichaam en kalmeert de geest. Dit is een vorm van massage waarbij je gekleed op de massagetafel ligt. De vibratie van ons lichaam kan door het water. De trillingen kunnen doordringen in de huid, botten, inwendige organen, in elke cel. Daarom is de spanning in ons lichaam, kan effectief herstel van de disharmonie.

Chakra's en Aura Reinigen

30 min 40

 

Sessie / Consult

~ook  Online consulten~

Ik mag de ziel openen. Ik maak een verbinding met je ziel en zo zie ik je; je vorige levens  en ook de invloed die het op je huidige leven heeft en eventuele toekomstige gebeurtenissen. Deze informaties krijg ik uit andere dimensies. Zo kan ik zien en voelen waar je mee bezig  bent; in je ziel, in je gedachten, in je omgeving en van daaruit geef ik op maat gesneden advies.

♥ Vertel zelf niet te veel...ik lees je en ik vertel jouw verhaal ♥

(Als je meer over mij wilt weten, wie ik ben, wat mijn gaven zijn, hoe ik ben geworden wie ik nu ben, dan klik hier.)

Een sessie waarbij je een stuk bewuster, wijzer wordt, waar je inzicht krijgt in je onbewustheid.

Over de Sessie

 

Het consult . Omdat onze geest op twee manieren werkt: bewust en onbewust, werken we op beide gebieden.

Het functioneren van onze  bewustzijn is de gemakkelijkere taak, omdat we weten, voelen, zeggen wat we denken, althans wat we denken te voelen, te weten ...

Het onderbewustzijn communiceert niet, beweert niet, slaat gewoon alles op. Echter in deze opslag zijn geloofsovertuigingen en geloofssystemen goed verborgen die ons blokkeren.

 

We zouden niet eens denken wat hier allemaal verborgen is...Ik heb een hekel aan mijn moeder, vader, man, vrouw en niet het laatst...aan mezelf. Een schijnbaar banaal onderbewust geloofssysteem kan ons zulke blokkades veroorzaken die we ons nooit kunnen voorstellen, en voelen voor tientallen jaren dat ik constante strijd heb met mijn vader, met mijn moeder, of ik nooit me goed voel op mijn werkplek, nooit promotie krijg, of ik de Ware Liefde niet kan vinden, ... en we konden de lijst nog langer maken.

  • Het stromen en delen van informatie over de bekende problemen

  • Het identificeren van onbekende problemen, het vinden van de wortels, de oorzaak van je problemen en karmische taken

  • Vaak zijn ze te vinden in de vorige levens. In dit geval gaan we samen naar je vorige levens reizen om het op te lossen. 

​Ik help je om koorden te loslaten en te herschrijven:

 

Je kan op een heleboel verschillende manieren koorden vormen met mensen, plaatsen, herinneringen. Deze sessie helpt je om die

koorden los te laten, beschermt je tegen de vorming van nieuwe koorden en bevrijdt je van contracten, toelatingen, profielen, genetische bepalingen die verbonden zijn met die koorden. De meest verbreide koorden zijn koorden gevormd ter hoogte van de zonnevlecht, koorden om te kwetsen, empathie koorden, seksuele koorden, entiteiten, liefdesverbindingen, implantaten, enz.​

  • Het opheffen van fysieke klachten

  • Veranderen van geloofsovertuigingen die ons beperken

  • Het oplossen van de blokkeringen in het lichaam, slechte of oude banden, karmische banden doorknippen

  • Restauratie van de verstoring in de energiebalans

  • Chakra's en aura reiniging

Bij de 30-min-sessie is de methode van de informatiestromen meestal verbaal, zonder behandeling van de problemen met geleide meditatie. 

De meditatie sessies duren 1 uur of 1,5 uur of 2 uur.

De sessie is altijd op jouw persoonlijke behoeften afgestemd. Ik laat zoveel energie stromen wat je zelf kunt ontvangen. Niet meer en ook niet minder. Zo wordt het onze sessie op maat gesneden - met behulp van geleide meditatie of/en gesprek of/en witte magie.

* Gebaseerd op de ervaringen,  s.v.p houd hierbij ook rekening met eventuele uitloop of dat de sessie korter wordt dan gepland. Mocht het zo zijn dan natuurlijk om het eerlijk te houden, kunnen de kosten lager of iets hoger uitkomen - volgens de prijzen op mijn website. * 

Diepe oorsprong van ernstige pijnen, ziekten, problemen hebben meerdere zittingen nodig... We moeten diep in de wortel van het probleem gaan om dat op te lossen. Jij en ik, samen gaan er aan werken voor het gezamenlijk succes.

~ Bijna alle problemen kunnen worden opgelost na emotioneel en mentaal identificeren, maar er is de mogelijkheid om ze weer te creëren als je er niet verder aan werkt.

Gelieve, na de zitting, proberen om alle ervaringen in je ziel te dragen en verder te werken aan de inzichten met de aangegeven methoden. ~

"Ze openen de deur, maar je moet er zelf doorheen lopen."

Spiritueel Consult

30 min - 40          1 uur - 77           1,5 uur - 99           2 uur -  133

 

Theta Healing ®

Door bij de ThètaHealing® techniek gebruik te maken van de Thèta-hersengolven is het mogelijk direct contact te leggen met het Onderbewustzijn. 

In elke kern van elke cel in je lichaam zit de energie van de essentie die je werkelijk bent en draagt alle eeuwenoude kennis in zich: Over jezelf maar ook over het Universum.

Deze informatie ligt opgeslagen in je DNA en RNA. Alle ervaringen, gevoelens, emoties die je hebt en hebt gehad worden bewust én onbewust opgeslagen in je lichaam, net als je eigenschappen, of de kleur van je haar...

ThetaHealing® is een krachtige methode, ontwikkeld door Vianna Stibal, waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades die je als belemmerend of ongewenst ervaart, kunt omzetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.
 

Er is toenemend wetenschappelijk bewijs dat onze negatieve overtuigingen en emoties fysieke, mentale en emotionele ziekten veroorzaken en ons blokkeren om iets te bereiken wat ons weer compleet en gelukkig maakt.

 

Het is van belang dat we oude wrok, verdriet, schuld en diepe angsten loslaten en ons aangeboren talent om onze essentie volledig tot uitdrukking te brengen weer herinneren en het leven in zijn......

Met de ThetaHealingstechniek heb je direct met je bewustzijn toegang tot je onderbewuste, waardoor je onderbewuste bewust wordt.

 

Je werkt met het cel-geheugen waarin alle informatie besloten ligt: de fysieke -, genetische -, historisch – en Zielsinformatie. Vanuit de eigen vrije wil wordt gekeken waartoe de blokkerende programma’s gediend hebben om vervolgens verandering aan te brengen.

 

Brijvoorbeeld: doordat je als kind zijnde werd 'gestraft' voor je spontaniteit, je puurheid, je onschuld, je vertrouwen, je eigenliefde, je eigenwaarde, je vrolijkheid, je directheid en al je andere Zielkwaliteiten, heb je je aangepast aan de normen, verwachtingen en waarden van je omgeving (ouders, familie, vrienden, maatschappij, enz. 

 

Om je kwaliteiten, deugden te beschermen heb je bepaalde beslissingen genomen bewust en onderbewust. Dit worden geloofsovertuigingen omdat jij het geloofd; ervan overtuigd bent dat iets waar is. Dit staat los van de feiten, het is jouw overtuiging, geloofsovertuiging (program/patroon/auto...

 

Spirituele   Huisreiniging

Als je jezelf onprettig voelt in je eigen huis, is huisreiniging misschien iets voor je.

Soms kunnen er ongewenste spirituele gasten in je huis verblijven, waardoor je jezelf ongerust kunt voelen.

Je kan het ook aanvoelen als er een lage energie hangt door een scheiding of van de vorige bewoners of een andere verandering in of om het huis. Andere vroegere gebeurtenissen kunnen ook onbalans in de woning veroorzaken.

Vermoeidheid, neerslachtigheid of gewoon een akelig gevoel kunnen daar symptomen van zijn.

Ook is het mogelijk dat je dit zelf niet ervaart, maar je kinderen wel.

 

De huisreiniging kan met verschillende methodes gedaan worden.

De reiniging van een eengezinswoning kan ongeveer van 

een tot een aantal uren lang duren.

Het is ook mogelijk om losse kamers te reinigen, daar zal een gereduceerd tarief voor gerekend worden.

De missie is pas geslaagd als  als de energiebalans van de bewoners ook wordt hersteld. Ik zal ermee helpen tijdens de reiniging van het huis.

 

Je kan hier een afspraak maken zodat ik bij je langs kan komen om je woning spiritueel te reinigen, de geesten of entiteiten  naar het licht te brengen. Houdt rekening met de tijd bij het maken van deze afspraak. Vaak kan dit uitlopen tot een aantal uren. In het online systeem wordt hier 2 uur gerekend voor ieder geval. 

De onderstaande vergoeding is voor de spirituele reiniging van een eengezinswoning, inbegrepen het herstel van de energie onbalans van de bewoners en 1-2 uur tijdsduur.

Spirituele Huisreiniging

ong. 2 uur - € 250

 
 
 

Contact

1/2
 

spiritueel consult I zelfontwikkeling I helderziende

© 2014 by DianaGero I Noord Brabant

 Nederland  I  PhoenixSpirit  I  ThetaHealer ®

nederlands, hongaars, schiedam, theta healing, theta sessie, spiritueel consult, geleide meditatie, helderziende, chakra’s aura reiniging, meditatie, zelfontwikkeling, magyar, theta ülés, theta konzultáció, spirituális tértisztítás, csakra, auratisztítás, meditáció, vezetett meditáció, önfejlesztés, diana gero, dianagero, phoenix spirit, phoenixspirit, BarbaraGalvacsPhotography, spirituele beurs, spirituális börze, Budapest, Standdaarbuiten, Roosendaal, Nederland, Rijswijk beurs, Rijswijk börze, Rotterdam, Den Haag, Oudenbosch, Zevenbergen
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now